top of page
  • Ellie van Beek

‘Mijn aai-pad heeft weer kuren’.


‘Mijn aai-pad heeft weer kuren’. Ik weet niet of ze het expres zo schrijft of niet. Ik moet er wel om lachen. Mijn moeder en haar I-pad. Een onafscheidelijk duo. De kleinkinderen noemen haar niet voor niets ‘oma I-pad’. Ze weet dit en vindt dit leuk. Echter, hij moet wel naar haar luisteren. En dat doet ie soms niet. Dan ontvang ik een mail met een bericht ‘Ellie, mijn aai-pad wil niet wat ik wil’. Ik raad haar aan hem veel te aaien echter daar trapt ze niet in. Hoe zit dat bij jou in je bedrijf? Gaat alles zoals jij wil? Is het duidelijk wat jij wil? Voor jezelf? Voor je medewerkers, collega’s? Geef je ze regelmatig een denkbeeldige aai over hun bol? Met andere woorden: complimenteer je ze als er een mijlpaal is bereikt? Of vind je het vanzelfsprekend? Ze worden er immers voor betaalt. Investeren loont. Niet alleen in het aannemen van gekwalificeerde medewerkers. Ook in een reden om bij je te blijven. Zoals een privé relatie dient te worden onderhouden is dat zakelijk ook het geval. En dat is echt niet vanzelfsprekend. Ja, op papier. Zeker. Echter in je alledaagse praktijk? Het is top wanneer je mensen inhoudelijk geweldig of gewoon goed presteren echter het is fijn wanneer dat van duurzame aard is. Wat ga je er vandaag (weer) aan/ voor doen? Ik lees het graag in de comments. #wakkerwordenmetellie #boventafeltafelen #transformatie #programma

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page