top of page

Trainer & Coach

Tijdens de training sta jíj centraal

Wie ben jij? Hoe werkt het bij jou?

Jij gaat leren hoe je jouw waarden, talenten, ambities en die van je medewerkers kunt verbinden aan die van de organisatie.

tafelkleed

Training 'Boven tafel tafelen'

In een mum van tijd naar een fijn team dat wérkt

Praten je medewerkers meer óver elkaar dan mét elkaar? Nemen je mensen geen verantwoordelijkheid en gooien ze zaken over de schutting? En heb je geen idee hoe je dit ten goede kunt keren? Dan is het tijd voor een interventie.

Wil je als praktijkhouder tot je pensioen met plezier je eigen praktijk behouden en een goede werk-privé balans creëren, dan is een goed lopend team een absolute basisvoorwaarde.

Als ervaren communicatietrainer creëer ik geoliede teams die doelgericht en weer met plezier samenwerken. Dit zorgt ervoor dat jij je als praktijkhouder geen zorgen hoeft te maken over de onderlinge samenwerking en je volledig kunt concentreren op het vakinhoudelijke werk en dus op de patiënt.

Training 'Effectief & efficiënt overleggen'

Zo kom je tot gedragen besluiten

 

In elk overleg bestaat er een zogenaamde ‘onderwereld’ en

een ‘bovenwereld’. Wat wordt er gezegd, wat blijft ongezegd. Hoe ervaar je de ander (tot nu toe) en wat voor effect heeft dat voor je deelname aan het overleg? Echt gedragen besluiten ontstaan als er sprake is van psychologische veiligheid. Zonder zeer expliciet te zijn – aldoende – impliciet – ontstaat er een productief team waar draagvlak iets vanzelfsprekends is. Training-on-the-job.

Daarnaast brengen we samen een duidelijke overlegstructuur aan. Zo wordt er gezegd wat er gezegd moet worden en dat zo efficiënt mogelijk.

Foto%2520losse%2520modules_edited_edited
Arts en Patiënt

Programma 'Een goedlopende praktijk'

Dat kan alleen mét elkaar

Door middel van de trainingen ben ik in staat om een voelbare en zichtbare verandering in de cultuur te bewerkstelligen. Vaak ligt het niet alleen aan de cultuur.

Dan moeten we ook de structuur onder de loep nemen. Het programma 'Een goedlopende praktijk, dat kan alleen mét elkaar' ontzorgt de praktijkhouder bij de ontwikkeling van mens en organisatie. 

 

Na dit programma weet het team precies wat er van hen wordt verwacht en zijn zij instaat dit daadwerkelijk zelfstandig uit te voeren. 

We verankeren het geleerde in de dagelijkse praktijk. Een goedlopende praktijk is de basis voor goede patiëntenzorg en een tevreden praktijkhouder.

 

Wakker worden met Ellie

Een interactieve wake-up call die van je team een droomteam maakt


Toe aan een luchtige presentatie, met absoluut een boodschap? Deze interactieve wake-up call speelt in op wat er concreet speelt in de alledaagse praktijk van de aanwezigen. Zij herkennen zich, komen met elkaar in gesprek en worden uitgenodigd dit voort te zetten in hun dagelijks werk. ‘Een verademing om even op adem te komen’, aldus een van de aanwezigen.
 

Wekker

Mijn klanten over het aanbod

bottom of page