top of page
  • Ellie van Beek

11 januari ligt alweer even achter ons.


11 januari ligt alweer even achter ons. De tijd vliegt. Ik weet het: een cliché. En toch is het zo. 11 januari: de dag waarop mijn vader jarig was. 11 januari: de dag waarop we terugkwamen van de emigratie. Lees: de 4 kinderen en ik. Alweer 14 jaar geleden. En o wat is er in die jaren enorm veel gebeurd. Terugkijkend bevond ik me in een rollercoaster. Een rollercoaster, vaak zonder stuur. - Terug met 4 jonge kinderen die het Frans goed beheersten. - Geen huis. - Geen werk. Een mega uitdaging die vertraagd werd door een slepende echtscheiding. Niet iets om trots op te zijn. Niet iets waar ik moeiteloos over schrijf. Echter, het leven kent niet uitsluitend successen. De successen die ik nu vier zijn zoveel intenser dan voor mijn ‘Franse Revolutie’. Dat is de winst. En ‘practice what you preach’, een van mijn lijfspreuken, houdt in dat ikzelf ook Boven Tafel mag Tafelen’ (BTT*) Als ik toen had geweten wat de waarde van het vier stappenplan van BTT is, had ik me er moeiteloos aan over gegeven. Het had me veel pijn en verdriet bespaard. Ik had mijn gedachten én gevoelens beter kunnen verwoorden. Dat had mijzelf meer opgelucht en de ander in staat gesteld hierop te reageren. Trek jij als leidinggevende, praktijkmanager, manager soms met een zwaar hart de deur van je werk achter je dicht omdat het deze dag wederom niet lukte de ander te bereiken? Laat het niet te ver komen. Stapel het niet op. Zie je zelf. De rest volgt. Op 30 januari om 19:00 uur start ik met de online training ‘Persoonlijk en Professioneel Leiderschap’. Interesse? Laat je gegevens achter in mijn pb. Ik help je graag verder. Fijne productieve dag! #wakkerwordenmetellie #boventafeltafelen #onlinetraining #leiderschap #incompany

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page